Helpoin tapa tulostaa kuvat Windows 10:stä on käyttää järjestelmän omaa Valokuvat-ohjelmaa. Tulostamaan pääsee näppäilemällä Ctrl + P tai klikkaamalla ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta, jossa on kolme pistettä.

Tyyppi-valikosta on tärkeä valita tulostusmateriaalin tyyppi (tarkista paperipaketista). Koko tarkoittaa paperin kokoa ja Valokuvan koko kokoa, johon kuva paperilla pienennetään. Sovita-valikon Täytä sivu -asetuksella kuvaa ei skaalata ollenkaan, jolloin osa kuvasta voi rajautua pois. Mukauta kokoonmahduttaa kuvan paperille kokonaisuudessaan.

Lisää asetuksia -valinnalla pääsee valitsemaan muun muassa tulostuslaadun. Valokuville sopivat High quality ja Photo. Sivuja arkille -valikosta voi yhdistää useamman kuvan yhdelle paperille.

Monipuolisempia valintoja löytyy varsinaisista kuvankäsittelyohjelmista, joista tulostettaessa tulosteiden värinhallinta saadaan huomattavasti tarkemmaksi ja eräajot onnistuvat vaivattomasti.

Lue seuraavaksi: Tulostustestin pääjuttu, testivoittaja Epson XP-960:n arvio, testikakkoseksi nousseen Canon MG7750:n arvio sekä kuvapalveluiden testivoittaja ifolorin arvio.