Sopimusasiakirjojen lähettäminen edestakaisin vie aikaa ja voi aiheuttaa suuria ongelmia, jos lähetys jääkin matkalle. Tulostaminen, allekirjoittaminen ja skannaus on puolestaan työlästä. SignEasylla allekirjoituksen voi lisätä nopeasti suoraan dokumenttiin ja varmistaa, että kaikki osapuolet saavat dokumentteihin allekirjoitukset.

Sovelluksella voidaan hakea dokumentti suoraan sähköpostista, eri pilvipalveluista tai käyttää sovellukseen integroitua skannausta. Allekirjoitus voidaan kirjoittaa suoraan mobiililaitteen kosketusnäytölle tai käyttää kuvaa paperille rustatusta allekirjoituksesta.

Ilmaisversiolla voi allekirjoittaa vain viisi dokumenttia, joten käytännössä tarvitaan 7 dollaria kuukaudessa maksava Standard-versio henkilökohtaiseen käyttöön. Ja jos on tarkoitus pyytää muilta allekirjoituksia, tilaus pitää nostaa 10,5 dollarin Plus-versioon. 14 dollarin Premium-versio on monipuolisin vaihtoehto, sisältäen myös asiakirjojen jaon linkkeinä. Se on myös tarjolla yrityksiin kolmen käyttäjän lisenssillä, johon voi lisätä tarpeen mukaan lisäkäyttäjiä.

Dokumentti voi olla melkein missä tahansa muodossa, sillä SignEasy muuttaa sen pdf-dokumentiksi allekirjoittamista varten. Maksullisissa versioissa allekirjoituksen suojana on lisäksi laitteesta riippuen joko sormenjälki- tai kasvotunnistus. Plus- ja Premium-versioisssa voi usein käytetyistä asiakirjoista tallentaa asiakirjapohjia.

Allekirjoituksen pyytämisessä on mahdollista asettaa järjestys allekirjoitusten kirjoitukselle. Vastaanottajalla ei tarvitse olla SignEasy-sovellusta eikä myöskään tiliä.

SignEasy tallentaa allekirjoituksen hetken, käyttäjän sähköpostiosoitteen ja ip-osoitteen, joten allekirjoituksia voidaan tarvittaessa jäljittää ja varmentaa.

SignEasy on saatavana Androidille ja iOS:lle. Maksullisista versioista on tarjolla kahden viikon kokeiluversiot. Sovelluksen saa ladattua Android-laitteisiin Google Playsta ja App Storesta.