Vaikka sftp-ohjelma olisi kuinka helppokäyttöinen, Windowsiin yhdistettyjen (mapped) verkkolevyjen käyttö on helpompaa. Se onkin SFTP Driven ideana. Palvelinyhteydet määritetään ohjelmaan lisäämällä osoite, kirjautumistiedot ja hakemistopolku. Halutessa voi asettaa myös käsin asemakirjaimen.

Yhteyden avaamisen jälkeen palvelin aukeaa samaan tapaan hakemistoksi kuin yhdistetyt levyjaot ja muistitikut. Ilmaisversiolla voi avata yhden yhteyden kerralla, maksullisessa rajattomasti. Maksullisessa versiossa on mahdollista käyttää myös komentoriviä ja määrittää SFTP Drive toimimaan palveluna.

SFTP Drive on hyvin helppokäyttöinen ja monipuolinen. Yhteyksien pitäisi onnistua käytännössä kaikkiin sftp-palvelimiin hyvin laajan autentikointituen ansiosta. Myös ssh-pakkaustuki on mukana, samoin välipalvelinasetukset. Yhteydet voidaan jakaa myös muille tietokoneen käyttäjille tai rajoittaa vain omaan profiiliin.

SFTP Drivesta on täysin ilmainen versio kotikäyttöön. Maksullista versiota voi testata ennen ostoa kaksi viikkoa. SFTP Driven voi ladata täältä.