Jumbon käyttöönotto alkaa sähköpostiosoitteen kirjoittamisella. Sovellus tarkistaa heti, onko se vuotanut tietomurroissa ja varoittaa halutessa ilmoituksilla, jos tällaista tapahtuu jatkossa.

Seuraavaksi liitetään sovellukseen suojattavat tilit. Ilmaisversiolla voidaan säätää Google-, Facebook- ja Twitter-tilejä.

Facebookista voidaan helposti esimerkiksi arkistoida vanhat kirjoitukset, poistaa hakuhistoria, estää mainoksia ja asettaa kaksivaiheinen tunnistautuminen käyttöön. Jumbo tarjoaa useita yksityisyyteen liittyviä asetuksia, joista jokaisesta selitetään, mitä mikäkin ominaisuus tarkoittaa ja mitä hyötyä sen säätämisestä on.

Google-tilistä voidaan puolestaan poistaa haku- ja sijaintihistoriaa Googlen hakukoneesta, Gmailista, kartoista ja YouTubesta. Tärkeänä tietoturvatoimintona Google- ja esimerkiksi Amazon-tiliin on helppo asettaa kaksivaiheinen tunnistus päälle.

Maksullinen Plus-versio lisää tuettujen palvelujen listaan Instagramin ja Facebook Messengerin ja Pro-versio myös LinkedInin. Prossa on myös mainosten seurannan esto sekä luottokorttien ja passin väärinkäytön seuranta. Plus- ja Pro-version hinnan voi itse valita 3,99-8,99 ja 9,99-15,99 euron kuukausimaksun väliltä.

Jumbosta voi olla paljon hyötyä sosiaalisen median suojaamisessa ja siivoamisessa. Sovelluksen saa ladattua Androidille ja iOS:lle.