Myki on monipuolinen sovellus kaikkien tärkeiden tietojen, kuten salasanojen ja luottokorttien tietojen tallentamiseen. Käyttöönotto tehdään rekisteröitymällä puhelinnumerolla, muita tietoja ei tarvita.

Salasanojen lisääminen on helppoa, tarjolla on valmiit pohjat useille tutuille palveluille Amazonista Skypeen. Jos on luomassa uutta salasanaa, integroitu salasanageneraattori auttaa luomaan varmasti hyvän salasanan.

Mykillä voi myös tarkistaa salasanojen turvallisuuden. Se näyttää mitkä salasanat ovat riskialttiita, liian vanhoja, helppoja tai uudelleen käytettyjä.

Kaikki tiedot tallennetaan salatussa muodossa suoraan laitteen muistiin. Salasanan hallintaohjelmasta ei olisi paljoa hyötyä, jos tietoihin ei pääse kaikilla laitteilla. Myki synkronoi tiedot mobiililaitteiden ja tietokoneiden välillä käyttämällä välityspalvelinta. Varsinaiset salasanat eivät tallennu kuitenkaan koskaan pilveen.

Salasanojen syöttö tapahtuu automaattisesti selaimiin, ja Myki tukee myös kaksivaiheista kirjautumista. Salasanoja voi katsoa näppärästi myös Apple Watchista. Tietokoneeseen asennetaan yhteysohjelma ja selainlaajennukset. Ne ovat saatavana niin Maciin, Windowsiin kuin Linuxiin ja kaikkiin suosittuihin selaimiin.

Henkilökohtaiseen käyttöön Myki on ilmainen, tiimikäyttöön tarjolla on kuukausi- tai vuosimaksullinen versio. Mykin voi ladata täältä.