Sygic GPS on helppokäyttöinen ja monipuolinen navigointisovellus. Tarjolla on ladattavat maakohtaiset kartat, joten navigointi onnistuu sulavasti myös matkapuhelinverkkojen katvealueilla. Sovelluksen sisäisillä ostoilla voi valita päivitetäänkö kartat kolme kertaa vuodessa vai aina kuukausittain.

Karttanäkymä on selväpiirteinen ja miellyttävän sulavatoiminen, 3d-kartat ovat tyylikkäät ja ajelu on helppoa – varsinkin Premium-version kaista- ja liityntäopastuksen ansiosta. Jos kyllästyy karttojen katseluun, Sygicistä voi aktivoida maksullisen AR-tilan, jolloin opasteet piirretään reaaliaikaisesti videokuvan päälle. Tai jos ajelee öisin, navigointiohjeet voi heijastaa näppärästi tuulilasille ostamalla HUD-lisäosan.

Reittiopastuksen ääni on hyvä ja opastus toimii luonnollisesti myös suomeksi. Kohteen voi syöttää osoitteen tai kohdepisteen lisäksi näppärästi valitsemalla puhelimella otetun kuvan. Tämä on kätevää, jos ei muista tarkkaa osoitetta, mutta paikasta on tullut otettua kuva.

Jos autossa on jo navigaattori, Sygicin voi valjastaa kojelautakameraksi, joka on kolmas maksullinen lisäosa. Neljäs lisäosa, Cockpit näyttää ajosuunnan, kallistuskulmat ja G-voimat. Jos autossa on Applen CarPlayta tai MirrorLinkiä tukeva viihdejärjestelmä, Sygicin saa liitettyä siihen ja käytettyä navigointia auton viihdelaitteiston kautta.

Jos ajelee sähköautolla, Sygicin uusi innovatiivinen ja vieläpä ilmainen EV-tila auttaa valitsemaan optimaalisen reitin valitun auton toimintamatkan ja latauspisteiden sijainnin perusteella. Ja mikä parasta, latauksia voi myös maksaa suoraan Sygicillä, palveluun kuuluu jo alkuvaiheessa Plugsurfingin 150 000 latauspistettä yli 38 maasta.

Sygicin saa ladattua käyttöön ilmaiseksi tai ostamalla kertamaksullisen Premium-version, jonka on saa juuri nyt tarjoushintaan. Valittavissa on kaksi vaihtoehtoa: Euroopan kartoilla tai kartat liikennetietojen kera. Tarjolla on lisäksi kympin hintaiset neljä lisäosaa, jotka ovat vastaavasti tarjouksessa puoleen hintaan.

Sygicin saa ladattua App Storesta iPhonelle ja iPadille sekä Apple Watchille ja Google Playsta Android-laitteeseen.