Thaimaalainen Dota 2 -pelaaja Nuengnara "23savage" Teeramahanon on rikkonut edustamassaan pelissä käsittämättömältä tuntuvan rajapyykin. Hän on nimittäin ansainnut huikeilla pelisuorituksillaan yli 12 000 mmr-pistettä, Dot Esports kirjoittaa. Mmr-pisteet kertovat pelaajien taitotasosta, eikä yksikään pelaaja ole tätä ennen kyennyt ylittämään nyt rikottua 12 000 pisteen rajaa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Teeramahanon on ollut mukana paukuttelemassa Dota 2:n rajoja rikki, sillä hän oli toinen pelaaja, joka ylitti 11 000 mmr-pisteen haamurajan.

Huikeasta suorituksesta tekee entistä ennenkuulumattomamman se, että tähtipelaaja on vasta 18-vuotias, eikä hän tällä hetkellä pelaa yhdenkään organisaation leivissä. Aikaisemmin Teeramahanon on pelannut esimerkiksi Fnatic- sekä Vici Gaming -seuran riveissä.

Voikin hyvin kuvitella, että nuorella e-urheilutähdellä on loistava tulevaisuus edessään. The International 10 -turnauksen lähestyessä on todennäköistä, että tämän taitotason pelaajalle riittää kysyntää.