Tietokone-lehti uutisoi lokakuun numerossaan. että Bill Gatesin haaveesta on tulossa totta, ja Microsoft on siirtymässä vuosilukuihin perustuviin versionumeroihin käyttöjärjestelmissä. Windows 4.0 ei siten ollutkaan Chicago, vaan Windows 95.

Uutta käyttöjärjestelmää lupailtiin markkinoille kovin vaihtelevasti, välillä sitä piti Gatesin mukaan saada jo helmikuussa 1995, Steve Ballmer puolestaan ehätti toppuuttelemaan ja kertoi uuden Windowsin ehtivän käyttäjille vasta toukokuussa. Kuten nykyisin tiedämme, venähti aikataulu vielä tästäkin aina elokuun lopulle asti.

Tietotekniikan käyttö ei 25 vuotta sitten ollut aivan yhtä jokapäiväistä kuin nykyisin. Suomen Microsoftin silloinen toimitusjohtaja Jorma Mäkinen arvioi jutussa vuoden sisään Windows 95 -versioon siirtyviä käyttäjiä olevan noin 10 prosenttia - eli kuusi miljoonaa Windows-käyttäjää.

Kokonaisarvio Windows-käyttäjistä koko maailmassa oli silloin Mäkisen mukaan siis 60 miljoonaa. Viime aikoina Microsoft on kertonut sen Windows-versioiden käyttäjämäärän olevan 1,5 miljardin huitteissa.