Laser-pyssyjä, valosapeleita, galaktisia iskujoukkoja ja aimo ripaus nostalgiaa! Epic Games Storessa on tarjolla Star Wars Battlefront II: Celebration Edition -peli. Täyshintaisena teos kustantaisi 40 euroa, joten diili on tarttumisen arvoinen.

Battlefront II on myös historiallinen peli, joskaan ei kovin positiivisessa mielessä. Saamastaan alkuhehkutuksesta huolimatta Tähtien Sota -faneille suunnattu teos ei kerännyt pelaajilta kiitosta.

Ongelma oli Battlefront II:n hyvin aggressiivinen monetisaatiomalli, jonka myötä iso osa pelin sisällöstä oli piilotettu maksullisten loottilaatikoiden sisälle. Tilanne äityi kansainvälisellä tasolla niin pahaksi, että useissa maissa pelien loot boxit otettiin suurennuslasin alle, sillä niiden epäiltiin houkuttelevan nuoria pelaajia vedonlyöntimäisen toiminnan pariin.

Tämän jälkeen useat pelinkehittäjät ovat joutuneet tarkentamaan eri esineiden saamisen todennäköisyyksiä ja muuttamaan arvontaprosessia entistä läpinäkyvämmäksi.

Sittemmin Battlefront II:n ansaintamekaniikkaa on muutettu. Käyty polemiikki ennätti kuitenkin poikimaan runsaasti kritiikkiä pelin julkaissutta EA:ta kohtaan.

Pelin lataamista varten tarvitset tilin ja kaksivaiheisen varmennuksen käyttöönottamisen Epic Games Storeen. Sen sijaan maksutietoja pelikaupalle ei tarvitse luovuttaa. Kampanja on käynnissä 21. tammikuuta asti.

Voit ladata Star Wars Battlefront II: Celebration Edition -pelin täältä.

Juttua muokattu 15. tammikuuta kello 14:23. Lisätty kampanjan päättymispäivä.