Kanavan sisältö koostui useista mediaohjelmisto Kodin käyttöön liittyvistä videoista. Vaikka Kodi itsessään on täysin laillinen ohjelmisto, on sen käyttäjillä mahdollisuus katsella sisältöjä luvattomasti erillisiä laittomia liitännäisiä asentamalla.

Kodi No Limits -kanava ei sinällään sisältänyt mitään varsinaisesti laitonta, mutta ilmeisesti YouTubella katsottiin piraattisisällön katselun mahdollistavien ohjeiden julkaisun olevan bannien arvoista toimintaa, TorrentFreak kirjoittaa.

Tietyillä Kodiin liittyvillä hakusanoilla voi löytää yhä YouTubesta lukuisia videoita, joissa opastetaan käyttäjiä katselemaan sisältöjä niistä maksamatta. Google vaikuttaa havahtuneen ongelman laajuuteen vasta aivan viime aikoina, ja moni YouTube-käyttäjä on sittemmin huomannut lataamiensa sisältöjen kadonneen, TorrentFreak huomauttaa.

Kodi No Limits -kanavan nettisivut ovat yhä saatavilla, mutta sivuille upotetut YouTube-videot eivät luonnollisesti toimi. On kuitenkin mahdollista, että poistetut videot ladataan johonkin toiseen videopalveluun joskus myöhemmässä ajankohdassa.

Kanavan ylläpitäjä myös lupaili perustavansa piakkoin uuden YouTube-tilin. Eri asia on kauanko uusi kanava pysyy saatavilla, mikäli sen sisältö koostuu vastaisuudessakin videoista, joiden sisältö rikkoo YouTuben käyttöehtoja.