Myös Sony esittelee CES-messuilla uusi laitteitaan. Eilen pidetyssä pressitilaisuudessa sivuttiin kuitenkin myös Playstationin myyntejä sekä Sony Picturesin onnistumisia lähinnä Spider-Man: Kohti Hämähäkkiversumia -elokuvan osalta, raportoi Iltalehti.

Musiikkiin liittyen lavalla nähtiin Pharrel Williams, joka kehui vuolaasti yhteistyötä yhtiön kanssa.

Myös Mikrobitti on paikan päällä. Aiempien päivien messuraportteihin ja muihin CES-juttuihin pääset tästä linkistä.

Sony ehti jo aiemmin julkistaa uudet Bravia Master -sarjan ZG9-televisiot, jotka ovat saatavilla 85- ja 98-tuumaisina. ZG9-televisiot on varustettu neljällä kaiuttimella, jotka sijaitsevat television ylä- ja alalaidoissa.

Suuret, huipputarkat 8K-televisiot näyttävätkin olevan kaikkien suurien valmistajien ylpeydenaihe. Vaikka valmistajat eivät ole hinnoista vielä puhuneetkaan, ovat kyseiset televisiot kuitenkin luultavasti niin kalliita, että ne tuskin heti tiensä kuluttajien olohuoneisiin löytävät.

Sony julkaisi eilen Youtube-kanavallaan esittelyvideon 8K-televisiostaan.

8K-televisioiden lisäksi Sony paljasti uudet AG9-lippulaivatelevisionsa. Uusi 4K Oled -televisio on saatavilla 77-, 65- sekä 55-tuumaisena. AG9 on paksuudeltaan puolet Sonyn aiemmista televisioista, joten televisio sulautuu erinomaisesti vaikka seinään.

AG9 televisiossa on myös yksi hauska yksityiskohta – ääni tulee television kuvaruudulta.

Uudet televisiot on varustettu X1-prosessorilla, joka tekee Sonyn mukaan katselukokemuksesta entistä paremman ”syvimmällä mustalla sekä kirkkailla väreillä”.

Televisiot tukevat Google Assistantia, joten televisiota voi käskyttää pelkästään äänellä. Lisäksi televisiot ovat yhteensopivia Apple Airplay 2:n kanssa, joten sisältöä voi toistaa suoraan vaikka iPhonelta.

Sony ei kertonut vielä tarkemmista julkaisupäivistä tai televisioiden hinnoista.

Sony julkaisi eilen Youtube-kanavallaan esittelyvideon uudesta AG9-televisiosta: