Googlen Chrome OS -käyttöjärjestelmä on tähän mennessä pyörinyt vain Chromebook-kannettavissa ja Chromebox-pikkukoneissa. Acerin uutuuden myötä se on nyt entistä vahvemmin liukumassa kohti tablettimaailmaa.

Tablettia ei ole virallisesti julkaistu, vaan sen huomasi Twitter-käyttäjä Alister_Payne Lontoossa meneillään olevassa BETT 2018 -tapahtumassa. Tilillä ollut kuva laitteesta on sittemmin poistunut, mutta sitä voi käydä edelleen ihastelemassa vaikkapa Chromeunboxedin sivustolla.

Kyseessä on ilmeisesti joko 8- tai 10-tuumainen tabletti, jonka mukana toimitetaan Staedtlerin kynä. Muua tietoa laitteesta ei tällä hetkellä ole. Kyseessä saattaa kuitenkin olla Scarlet-koodinimellä tunnettu tuote, josta Acerin kohdalla on huhuiltu jo pitkään.Siitäkään ei vielä tiedetä paljon, mutta laitteen järjestelmäpiiri on huhujen mukaan RockChipin valmistama.

Vahvat huhut veikkaavat myös Samsungin julkaisevan pian irralliseksi tabletiksi näppäimistötelakasta irroitettavan koneen. Google onkin virallisesti ilmoittanut Chrome OS -käyttöjärjestelmän laajenevan tulevaisuudessa uudenlaisiin laitteisiin. Milloin tulevaisuus koittaa on vain edelleen hieman epäselvää.