Vuosi 2021 ei ole ollut Activision Blizzard -pelitalon kannalta mitenkään mairitteleva. Ahdistelukohun keskellä olevan yhtiön toimitusjohtaja Bobby Kotick on myös joutunut suurennuslasin alle, sillä hänen on epäilty olleen tietoinen pelitalon sisällä tapahtuneista häirintätapauksista.

Nyt Activision Blizzard on tiedottanut, että sen palvelut joutuivat 24. marraskuuta ddos-hyökkäyksen kohteeksi, Dot Esports kirjoittaa.

Palvelunesto on ilmeisimmin kohdistunut yhtiön Battle.net-pelialustaan, ja ilmennyt kirjautumisongelmina sekä pitkänä viiveenä pelin aikana. Pelaajat ennättivät tuskastella kelvotonta pelikokemusta jo hyvissä ajoin ennen kuin Blizzard virallisesti tiedotti ongelmasta.

Battle.netin kautta pelaajat pääsevät pelaamaan Activision Blizzardin teoksia, kuten Call of Duty -pelejä, World of Warcraftia, Overwatchia, Diabloja sekä muita pelejä.

Aamuyöstä Suomen aikaa Blizzard tiedotti Pohjois-Amerikan Twitter-tilillään hyökkäysten päättyneen. On epäselvää, miten maailmanlaajuisesti pelaajat huomasivat ongelmia.