Activisionin päätös pultata remasteroitu vuoden 2007 klassikko uusimman Call of Duty: Infinite Warfaren kylkeen sai sapiskaa sarjan faneilta. Nyt Call of Duty: Modern Warfare tulee saataville omana itsenäisenä versionaan.

Sarjan aiempiin osiin peilaten Call of Duty: Infinite Warfaren myyntiluvut olivat suuri pettymys. On jopa spekuloitu sillä, että fanien rakastaman klassikon paketointi pelin kylkeen olisi ollut eräs alavireiseen myyntiin johtaneista tekijöistä. Call of Duty: Modern Warfaren remasteroitua versiota ei ollut saatavilla lainkaan erikseen.

Tilanne kuitenkin muuttuu tiistaina 27. kesäkuuta, kun uusintakäsittelyn saanut Call of Duty: Modern Warfare julkaistaan itsenäisenä pelinä. Grafiikkaa ja äänimaailmaa on päivitetty vastaamaan tämän päivän vaatimuksiin, Techspot kirjoittaa.

Faneja saattaa kuitenkin kauhistuttaa pelin hinta ja saatavuus. Call of Duty: Modern Warfare on aluksi saatavilla vain PlayStation 4 -pelikonsoleille 40 dollarin hintaan, mikä on Techspotin mukaan melko muhkea summa niin vanhasta pelistä.

Activision lupaa, että remasteroitu versio tullaan julkaisemaan jossain vaiheessa myös ”muille alustoille”, mutta ei lyö lukkoon tarkkoja päivämääriä. Pc- ja Xbox One -pelaajat joutuvat siis odottamaan. Techspotin mukaan on mahdollista, että pc- ja Xbox One -versiot ovat luvassa heinäkuun lopulla.