Siinä missä vuoden 2016 Call of Duty -eepos, Infinite Warfare, kääri Activisionin kassaan merkittävästi odotettua pienemmän kassavirran, tämänvuotinen sotarymistely rikkoi odotukset. Activision on kertonut, että Call of Duty: WWII on yltänyt jo miljardin dollarin myyntiin.

Pelin arvio löytyy täältä.

GameSpotin mukaan Call of Duty: WWII on keikkunut Yhdysvalloissa ykkössijalla myydyimpien pelien listalla. Se on myös Activisionin ”isoin digitaalinen konsolijulkaisu” yhtiön historiassa. Pelisarjahan onkin ollut perinteisesti melkoinen rahasampo ja Activisionin tärkein tuote.

Vaikka Call of Duty: Infinite Warfare olikin sinällään pettymys, ei sekään huonosti menestynyt. Se ylsi Yhdysvalloissa kuitenkin myydyimpien pelien ykköspaikalle. Call of Duty onkin ollut listaykkösenä viimeiset yhdeksän vuotta peräkkäin, siinä missä muualla maailmassa CoD on yltänyt ykkössijalle kahdeksana vuonna yhdeksästä.

Activision paljastaa, että myös Destiny 2 on pärjännyt mainiosti. Scifiräiskintä on nimittäin Amerikan markkinoilla kakkossijalla, ja pc-julkaisu on Activisionin parhaiten myynyt peli koskaan. Lue Destiny 2:n arvio täältä.

Jopa kesällä julkaistu Crash Bandicoot N.Sane Trilogy -kokoelma on vetänyt hyvät tulokset. Activion kertoo, että se on nykyisin parhaiten menestynyt remasterointikokoelma PS4:llä. Sen arvio löytyy täältä.