Jim Ryan toivoo, että PlayStation 4 -pelaajat siirtyisivät mahdollisimman pian PlayStation 5:n julkaisun jälkeen uuden sukupolven pelikonsolin käyttäjiksi.

Ryanin mukaan PlayStation-tiimin päätehtävä on siirtää PlayStation 4 -pelaajia uuden konsolin pariin sellaisessa mittakaavassa ja aikataulussa, jollaista yhtiö ei ole aiemmin yrittänyt. Asiasta kirjoittanut Digital Trends tulkitsee Ryanin puheita siten, että PlayStation 5 saattaa yllättää hinnallaan.

Kilpailukykyisen hintalapun lisäksi ostajia saattaa houkutella mielenkiintoinen pelivalikoima. Ryanilla on hyviä uutisia myös tällä saralla, sillä hänen mukaansa parhaillaan uusien kehitysyksiköidensä kanssa puuhastelevat kehittäjät ja julkaisijat ovat kehuneet ohjelmakoodin ajamisen helppoutta.

Ryan kehaisee, että vastaavaa helppoutta ei ole vielä aiemmin koettu yhdelläkään PlayStation-alustalla.

Uusia faktoja ei Ryanilta juurikaan heru, mutta mies vihjailee Games Industrylle antamassaan haastattelussa uuden konsolin ominaisuuksista. Hänen mukaansa Sony aikoo käynnistää myös maailmanlaajuisen PlayStation 5 -kampanjan, jonka toivotaan vauhdittavan konsolin nopeaa leviämistä.

Monet uutta PlayStationia koskevat tiedot ovat silti yhä hämärän peitossa. Eräs keskeisimmistä lienee konsolin yhteensopivuus vanhemmalle sukupolvelle kehitettyjen pelien kanssa.