Brittiläinen pariskunta maksoi noin 11 000 euroa majoituksestaan ”vip-kattohuoneistossa” Ibizalla. Huoneistoa mainostettiin jättikokoisella sängyllä, turkkilaisella kylpylällä ja jopa omalla yksityisellä hissillä.

Asuntoilmoituksella oli Fox Newsin mukaan lukuisia hyviä arvosteluja, keskimäärin annettu arvosana oli neljä tähteä viidestä. Aluksi asunnonvuokraaja myös vastaili innokkaasti pariskunnan viesteihin, mutta noin kolme viikkoa ennen matkaa viestiyhteydet tuntuivat katkenneen kokonaan.

Airbnb ei kuitenkaan pyynnöistä huolimatta alkanut selvittää asiaa. Pariskunnan piti palvelun mukaan ensin yrittää päästä majapaikkaansa, vasta sitten Airbnb voisi ryhtyä toimiin.

Kuten arvata saattaa, mitään vip-kattohuoneistoa ei ollut olemassa, vaan pettynyt brittipari joutui hankkimaan nopeasti majoituksen muualta.

Airbnb palautti lopulta varauksesta koituneet kulut ja on pyytänyt pariskunnalta anteeksi. Yhtiön mukaan sen toiminta ei tässä tapauksessa vastannut sen korkeita standardeja. Myös kyseinen huijausilmoitus on poistettu palvelusta.

Lähde: Tivi