CS:GO-tiimi OG kertoo siirtävänsä Nathan “NBK-” Schmittin penkille aktiivikokoonpanostaan.

OG tunnetaan Suomen menestyneimpiin CS-pelaajiin kuuluvan Aleksi “Aleksib” Virolaisen uutena joukkueena. Aiemmin hän pelasi Encen riveissä.

OG kertoi tiedotteessa, että joukkue kaipasi uutta verta piristysruiskeeksi yrittäessään jahdata ensimmäistä palkintopokaaliaan. Maailman rankingissa kuudes sija oli jo hyvä saavutus ensimmäisen vuoden aikana, mutta vuoden 2021 ei ole vielä sujunut toivotulla tavalla menestyksekkäästi.

Toistaiseksi NBK:lla on yhä sopimus OG:n kanssa. Talli kiitti häntä ammattimaisesta suhtautumisesta vaikeaan tilanteeseen ja monet tallin johtohahmot kiittivät ja kehuivat häntä lämpimästi tiedotteessa.

“Urallaan NBK on jatkuvasti pystynyt muuttumaan ja parantamaan jokaista organisaatiota, jossa hän on ollut, kohottaen tasoa ja odottaneen sitä kaikessa tekemässään. 15 kuukauden ajan annoimme kaikki parhaamme OG:lle ja valitettavasti joskus muutokset ovat vältämätömiä. Haluamme kiittaa Nathania omistautumisestaan meille, tiimikavereille ja intohimostan peliin ja kisaan. Meille tulee sinua ikävä”, OG Esports -tallin omistajiin kuuluva Sébastien “Ceb” Debs lausui tiedotteessa.