IndieGoGo-palvelussa joukkorahoitusta keräävä Move It Speed sopii valmistajansa mukaan niin kotiin kuin toimistoonkin, ja sitä voi käyttää stressinpoistoon tai kunnon ylläpitoon.

Säkki vie kampanjatekstin mukaan nyrkkeilykokemuksen seuraavalle tasolle älykkäällä Move It -sovelluksella. Sillä voi visualisoida treenauksen edistymistä, seurata kunnon kehitystä - tai pelillistää harjoittelunsa.

MoveItSpeedin voi asentaa mille tahansa pinnalle imukuppien avulla. Säkki kiinnitetään imukupeilla lattiaan ja säkin alaosassa oleva laatikko täytetään vedellä kaatumisen estämiseksi. Säkin liikkeen nopeutta saa tarvittaessa säädettyä pohjassa olevan ruuvin avulla.

Nyrkkeilysäkissä on 180mAh akku ja vähän virtaa kuluttava bluetooth-piiri. Valmistaja lupaa jopa kuuden tunnin akunkestoa. Säkki ladataan micro-usb -liitännän kautta.

Uuden ajan nyrkkeilysäkin hinta alkaa joukkourahoituspalvelun kautta hankittuna 89 dollarista. Kiinnostusta tuotetta kohtaan tuntuu olevan, sillä kampanjatavoite on täyttynyt ensimmäisen vuorokauden aikana yli 400-prosenttisesti.