Asiakkaiden urkkiminen ilman lupaa on paitsi rumaa myös mahdollisesti kallista. ”Älyseksilelun” valmistaja joutuu maksamaan asiakkailleen miljoonakorvaukset.

Yhä useammat laitteet yhdistetään nykyisin verkkoon, kodinkoneista alkaen. Kanadalaisyhtiö We-Vibe keksi, että sen intiimihierontalaitekin kannattaa liittää nettiin. Tarkoituksena oli tuoda mahdollisuus seksikokemusten samanaikaiseen jakamiseen kaukana toisistaan olevien partnereiden välillä.

WeVibe 4 Plus -niminen viihdyttäjä kerää jatkuvasti käyttäjädataa muun muassa toimintaympäristönsä lämpötilasta ja värinäasetusten voimakkuudesta. Tiedot välitettiin laitetta ohjaavasta kännykkäsovelluksesta valmistajan palvelimelle kerran minuutissa. Asiakkaille unohdettiin vain tehdä tämä puoli asiasta selväksi sekä myös se, että tiedot voisi yhdistää käyttäjiin.

Oikeusjuttuhan siitä syntyi, ja nyt Venturebeat kertoo, mitä se tuli maksamaan laitevalmistajalle. Oikeus on vahvistanut sopimuksen, jonka perusteella yhtiö maksaa asiakkailleen yhteensä 5 miljoonaa kanadalaisdollaria (noin 3,5 miljoonaa euroa).

Kaikille WeVibe-laitteen ostajille korvataan 199 taalaa. Niille, jotka korvausväännön aikana ovat ilmoittaneet käyttäneensä vibraattorisovellusta ja antaneet henkilötietonsa, on tulossa muhkeampi 10 000 dollarin korvaus.

Lähde: Tivi