Huangin mukaan hän ei ole huolissaan, sillä Radeon VII tarjoaa ”surkeaa suorituskykyä, eikä mitään uutta”, Techspot kirjoittaa.

Samalla Huang käytti tilaisuuden kehaista oman yhtiönsä GeForce RTX -näytönohjaimia. Verratessaan niitä Radeon VII:hin hän toteaa: ”[Radeon VII:ssä] ei ole säteenseurantaa, ei tekoälyä. Ne on valmistettu 7 nanometrin tekniikalla ja varustettu hbm-muisteilla, jotka juuri ja juuri pysyvät [GeForce RTX] 2080:n kyydissä. Ja jos kytkemme käyttöön dlss-tekniikan (deep learning super sampling), murskaamme sen. Ja jos otamme käyttöön säteenseurannan, murskaamme sen.”

AMD:n toimitusjohtaja Lisa Su esitteli CES-tapahtumassa maailman ensimmäisen 7 nanometrin tekniikalla valmistetun pelikäyttöön suunnitellun näytönohjaimen. Yleisö sai nauttia Radeon VII:n tarjoamasta suorituskyvystä Devil May Cry 5 -toimintapelin 4k-demon ja muiden testitulosten muodossa. Näytönohjaimen todellinen suorituskyky nähtäneen vasta tosielämän testeissä.

”Se oli kyllä outo tuotejulkaisu, ehkä he tulivat ajatelleeksi sitä tänä aamuna”, Huang tylytti vielä kilpailijaa.

AMD:lla ei Nvidian toimitusjohtajan kovista sanoista hetkahdettu. AMD-pomo Su kuittasi takaisin Huangin väitteisiin heikosta suorituskyvystä: ”Sanoisin, että olemme todella innoissamme Radeon VII:stä. Lisäksi uskaltaisin väittää, ettei hän ole nähnyt sitä [suorituskykyä] vielä.”