Apple järjestää tänä iltana Suomen aikaa syksyn suuren julkistustilaisuuden. Perinteisesti suurimman huomion ovat keränneet uudet iPhonet, mutta odotettavissa on muutakin.

Reutersin huomio on kohdistunut odotettuihin iPhone-malleihin. Se uskoo, että tällä kertaa hinnoissa mennään reippaasti yli 1000 taalan rajan, kun se vuosi sitten tuli puhkaistua.9to5mac kertoo, että odotuksissa on kolme erilaista uutuutta, joista iPhone Xs ja Xs Max olisivat näitä kalliita malleja. Huhuissa elää myös iPhone Xr, jonka arvellaan sijouttuvan keskihintaisten älypuhelinten ryhmään. Tiedot ovat epävirallisia, joten nimiä myöten käsissä saattaa illalla olla jotain muuta.

9to5macin Chance Miller tuo esiin myös muita mahdollisia illan julkistuksia. Niiden joukossa on langaton latauslaite AirPower, josta on huhuttu jonkin aikaa. Myös Applen älykellojen ystäville voi olla tarjolla herkkuja, kenties uusi malli ja uusia ominaisuuksia. Etenkin parannusta Apple Watchin akkukestoon on kaivattu.Miller arvelee, että Apple TV on korkeintaan sivuosassa illan tapahtumassa. Joitakin vihjeitä voidaan kuitenkin saada Applen suunnitelmista tuottaa omia ohjelmasisältöjään laitteen käyttäjille.Illan tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä.

Lähde: Tivi