Uuden iPhonen, iPadin, Macin, iPod Touchin tai Apple TV:n ostajille on jatkossa luvassa pidennetty ilmainen Apple Arcade -kokeilujakso, kertoo The Verge. Normaalisti Applen pelipalvelu maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa. Aikaisemmin palveluun on saanut vain kuukauden ilmaista kokeiluaikaa. Nyt kokeilujakso laajenee kolmeen kuukauteen.

Pelipalvelun käyttäjät voivat ladata yli 100 peliä, joissa ei ole mainoksia tai pelin sisäisiä ostoja. Ilmainen kokeilujakso on lunastettava kolmen kuukauden kuluessa uuden Apple-laitteen aktivoinnista.

Apple on aiemminkin hyödyntänyt ilmaisia kokeilujaksoja tilauspalveluidensa markkinoinnissa. Esimerkiksi viime vuonna julkaistuun Apple TV Plus -palveluun sai kokonaisen vuoden ilmaista kokeiluaikaa Apple-laitteen oston yhteydessä. The Vergen mukaan ilmainen Apple TV Plus -kokeilu jatkuu myös tänä vuonna.

Myöhemmin tänä vuonna Apple tuo markkinoille myös uuden Apple One -tilauspalvelupaketin, johon sisältyy Apple Music-, Apple TV Plus-, Apple Arcade-, Apple News Plus- ja iCloud-palveluiden tilaukset yhtenä nippuna.