Omien sisältöjen tuottaminen palvelua varten aloitettiin jo hyvissä ajoin, eikä rahaa ole säästelty. Yksi tuotannoista on The Banker -elokuva, jonka pääosaan palkattiin Hollywood-tähti Samuel L. Jackson.

Elokuvan ensi-iltaa ei kuitenkaan haluttu sijoittaa suoratoistopalveluun. Se oli määrä esittää ensimmäisen kerran tänään torstaina AFI Fest -elokuvajuhlilla ja laskea seuraavaksi teatterilevitykseen joulukuussa.

9to5mac kirjoittaa kuitenkin, että pankkiirielokuvan ensi-ilta on yllättäen peruttu. Syytä tähän Apple ei suoraan halua kertoa.

”Huomioomme on tuotu viime viikolla joitakin elokuvaan liittyviä huolenaiheita. Nyt me ja elokuvan tekijät tarvitsemme aikalisän. Asiaa pitää selvittää ja päättää sitten seuraavista askelista”, Apple tiedottaa.

The Banker perustuu tositapahtumiin. Muutama afroamerikkalainen perusti tuolloin rotuveljiään varten pankin. Sen kasvoiksi otettiin valkoinen tavis, joka esiintyi homman johtajana. Todelliset pomot esittivät olevansa pankin palveluksessa vaatimattomissa tehtävissä. Pankki joutui vaikeuksiin, kun viranomaiset kiinnostuivat sen toiminnasta.

https://www.youtube.com/watch?v=Mg3dnCJtOEY