Julkinen kanta korjauksista on ollut Applella väittelyn aihe sisäisten sähköpostien mukaan. Vuonna 2019 käyty keskustelu tarjottiin kongressille Applen kuulemisen takia. Viesteissä nähdään kuinka Applen pr-tiimillä oli vaikeuksia hallinnoida viestintää, kun yhtiön kerrottiin avaavan korjausvaihtoehtoja The Verge kertoo.

Yhdessä sähköpostissa entinen viestintäpäällikkö Lori Lodes osoittaa useaan tapaukseen, joissa Apple tukee muita korjauspaikkoja. Yhtiö on kuitenkin samalla vastustanut tätä kannustavaa lainsäädäntöä useassa osavaltiossa. Lodes kirjoittaa, että asioita vain tapahtuu ilman mitään kaiken kattavaa strategiaa.

Applen käytännöt eivät ole korjausyhteisön suosiossa. Esimerkiksi korjaajien piti maksaa, jotta he pääsisivät virallisiksi Apple-korjaajiksi, joka oli vuoteen 2019 asti ainoa tapa saada aitoja Applen osia. Nykyäänkään Apple ei tarjoa kaikkia osia muille korjaamoille, vaan pelkästään muutamia sen sallimia korjaustarkoituksia varten.

Käytäntöjen takia monet korjaajat haluaisivat lakeja, jotka pakottaisivat yhtiöitä tarjoamaan osia, työkaluja ja ohjekirjoja kaikille. Apple vastaa tähän väittämällä, että itse korjaaminen on vaikeaa ja vaarallista.

Suurin Lodesin osoittama erikoinen kanta oli, kun Apple julkaisi iMac-ohjekirjat internetiin. Hänen mukaan julkaisun hoiti yksittäinen tiimi, ja monet muut yhtiön sisällä halusivat poistaa ne heti. Lodes kertoo myös, että yhtiöllä on aikeissa julkaista kolmannen osapuolen kanssa yhteistyössä hoidettava kotikorjauspalvelu.