Kun puhelimesta poistaa sovelluksen, sen kehittäjille jää edelleen kaikki sovelluksen keräämä tieto, sekä mahdollisesti myös käyttäjän sovellusta varten luoma käyttäjätili, johon tiedot saadaan kätevästi kytkettyä.

Tilaajille
Tilaajille
  • Tämä sisältö on vain Mikrobitin tilaajille. Tilaajana saat:
  • ✓ Lukuoikeuden kaikkiin artikkeleihin
  • ✓ Testitietokannan monipuolisella hakutoiminnolla
  • ✓ Mikrobitin näköislehden
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön