Vuodoistaan tuttu Ice Universe kertoo Twitterissä, että ensi vuonna iPhoneissa on mahdollisesti aiempaa nopeammat näytöt. Hänen mukaansa iPhone-puhelimissa näyttöjen virkistystaajuus olisi parhaimmillaan 120 hertsiä.

Korkeampaa, 120 hertsin virkistystaajuutta käytettäisiin kuitenkin vain tarvittaessa. Kun niin korkeaa virkistystaajuutta ei tarvita, näyttö toimisi perinteisemmällä 60 hertsin virkistystaajuudella.

Tällä hetkellä Applen tuoreimmissa iPad Pro -tableteissa on Pro Motion -näyttö, jonka virkistystaajuus on parhaimmillaan 120 hertsiä. Tableteissa näyttötekniikkana on lcd, kun taas iPhoneissa käytettäisiin oled-tekniikkaa.

120 hertsin näytöt puhelimissa ovat vielä harvinaisuus. Razerin pelipuhelimissa on 120 hertsin näytöt ja esimerkiksi Asuksen Rog Phonessa ja OnePlus 7 Prossa on 90 hertsin näytöt.

Ice Universen mukaan Apple käy tällä hetkellä keskusteluja Samsungin ja LG:n kanssa 120 hertsin oled-näytöistä. Tämänhetkisiin iPhone XS ja iPhone XS Max -puhelimiin oled-näytöt tekevät Samsung ja LG.