Maailma voi näinä päivinä olla mullin mallin, mutta lisää on luvassa: Apple myy 849 euroa maksavaa pyöräsarjaa loppuvuodesta 2019 julkaistuun uuteen Mac Pro -pöytäkoneeseen. Tietokone herätti julkaisun yhteydessä runsaasti keskustelua tähtitieteellisen hintansa takia. Varustelusta riippuen Mac Pro maksaa 6600-62 668 dollaria.

Voisi luulla, että näin kallis varuste olisi jonkinlainen suuren luokan pyöräinnovaatio, vaan ei. Applen tuotekuvauksen mukaan teräksestä ja kumista valmistettujen, hieman tavanomaisia televisiotason muovipyöriä fiinimpien renkaiden avulla ”Mac Pro:ta on helppo liikutella, halusitpa sitten siirtää sen pois pöydän alta tai kokonaan työskentelytilan toiselle puolelle.”

Herää kysymys, kuinka usein raskasta Mac Prota on syytä siirrellä. Siirreltävään käyttöön on jo hyvän aikaa ollut tarjolla kannettavia tietokonemalleja.

Autojerry-palvelun perusteella auton uusien kesärenkaiden keskihinta on 405 euroa, sisältäen asennuksen. Applen pyöräsetin kuvauksessa ei mainita asennuksen sisältyvän hintaan, vaikka hinta vastaakin kahden auton renkaita.