Samsung on juuri julkaissut uuden lippulaivansa, Samsung Galaxy Note 9 -älypuhelimen. Niin upea kuin Note 9 onkin, sen uskotaan jäävän kauas taa, kun iPhone X Plus saapuu tänä vuonna markkinoille.

IPhone X Plussasta on runsaasti huhuja aina sen ominaisuuksia ja teknistä kokoonpanoa myöten. Juuri tämä jälkimmäinen sektori on se, missä Tom’s Guide uskoo iPhone X Plusin näyttävän mihin se pystyy.

Jo viime vuonna markkinoille tullut iPhone X on raa’assa väännössä kilpailijoitaan edellä. Sen A11-prosessori nappasi suorituskykytestissä 10 357 pistettä siinä missä toiseksi tullut OnePlus 6 kääri 9088 ja Samsung Galaxy Note 9 haali 8876 pistettä.

Tom uskoo, että tämän vuoden iPhone X:ssä on vieläkin tehokkaampi, tuliterä A12-suoritin.

Mikäli arvio pitää paikkansa, Applen tuleva lippulaiva jyrää suorituskyvyssä kilpailijansa ylivoimaisesti.

Nähtäväksi jää mitä Applen uutukainen lopulta sisältää. Lesoiluun ei elektroniikkajätillä kuitenkaan ole varaa, sillä kännyköiden kuninkuustaistelu käy muilla alueilla kuumana.

Note 9 pakkaa sisälleen 512 Gt tallennustilaa, mikä on tuplasti enemmän kuin iPhone X:n paraskaan malli tarjoaa. Vaikka Apple änkeäisikin iPhone X Plussaan saman verran tallennustilaa, käyttäjät joutuvat maksamaan siitä pitkän pennin.

IPhone X Plussan uskotaan sisältävän 6,5” oled-näytön 2436 x 1125 pikselin resoluutiolla. Se on kookkaampi näyttö kuin mitä Note 9:ssä, mutta jälkimmäisessä on 2960 x 1440 pikselin tarkkuus.

Kumpikin näistä ominaisuuksista voi kääntää vaakakupin Samsungin eduksi.