Uuteen Facebook-käyttöliittymään tympääntynyt Aviv Bar-el keksi sattumalta niksin, jolla palvelun saa pakotettua palaamaan vanhanaikaisen näköiseksi. Monilla käyttäjillä käytössä on asetus, joilla käyttöliittymän voi valita mieleisekseen, mutta joillakin tämä mahdollisuus on poistettu käytöstä. Niinpä paluu menneisyyteen vaatii pientä kikkaa onnistuakseen.

Temppu onnistuu, jos Facebook saadaan uskomaan, että käytössä on vanha selain, jonka kanssa uusi käyttöliittymä ei ole yhteensopiva. Tämä onnistuu huijaamalla selaimen user agent -tunniste. Chromella se onnistuu helposti esimerkiksi Googlen omalla User-Agent Switcher for Chrome -liitännäisellä.

Lisukkeen vaihtoehdoissa ei ole suoraan sopivaa vaihtoehtoa, mutta niitä voi lisätä valikoimaan myös käsin. Liitännäisen asetussivulla tarvitsee käydä lisäämässä valikkoon oma selainvaihtoehto, jonka user agent -rimpsu kuuluu seuraavasti:

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:54.0) Gecko/20100101 Firefox/54.0

Facebookissa vieraillessa voi tämän jälkeen halutessaan käydä napsauttamassa väärät selaintiedot päälle käsin. Jos vanhan näkymän haluaa Facebookissa käyttöönsä aina oletuksena, voi tämän käydä määrittelemässä User-Agent Switcherin asetuksissa kohdassa Permanent Spoof list.