Windows 10:n asennuksen jälkeen käynnistysvalikkoon majoittuva Candy Crush on kehittäjälleen Kingille varsinainen rahantekokone.

Kaikkiaan Candy Crush on takonut Kingille tuloja kahden miljardin dollarin edestä. Tulot ovat peräisin lähinnä mobiilikäyttäjiltä, jotka ovat innokkaita tekemään sovelluksen sisäisiä ostoksia, Softpedia kirjoittaa.

Kaikkien suurimpia Candy Crush -faneja ovat amerikkalaiset, jotka ovat tahkonneet Kingille tuloa 1,1 miljardin dollarin edestä, selviää SensorTowerin julkaisemista luvuista. Toiselta sijalta löytyvät brittikäyttäjät, joiden ansiosta Kingin kassaan on kilissyt 135 miljoonaa dollaria.

Eniten pelin sisäisiä ostoja tekevät iPhone-omistajat (keskimäärin 9,37 dollaria). Android-käyttäjät ovat kitsaampia rahankuluttajia 3,24 dollarin keskimääräisillä ostoillaan.

Candy Crushin voi poistaa Windows 10:n käynnistysvalikosta klikkaamalla sitä hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla Poista sovellus. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että peli tekee paluun seuraavan ominaisuuspäivityksen mukana, Softpedia varoittaa.