Rog Phone 4 on vilahtanut jo virallisessa mainoskuvassa yhtiön Weibo-tilillä, Pocketnow kertoo. Tämä saattaa viitata laitteen virallisen julkistuksen koittavan hyvin pian, kenties jo vuoden 2021 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Mobiilialan tietovuotajat ovat saaneet lähteiltään jo mainoskuvaa tarkempia tietoja. Erityisen kiinnostava on laitteen akkukapasiteetti. Asus aikoo hyödyntää uudessa ROG Phonessa peräti 6000 milliampeeritunnin akkua. Vertailun vuoksi tämän vuoden uutuuksista Black Shark 4 ja Nubia Red Magic 6 aikovat tyytyä 4500 milliampeeritunnin akkuihin.

Ensimmäiset epäviralliset testituloksetkin laitteesta on jo nähty. GeekBench-tulokset 1080 pistettä yhden ytimen testeissä ja 3584 pistettä montaa ydintä hyödyntämällä viittaavat siihen, että laitteen sisuksissa hyrrää upouusi Qualcomm Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri. Keskusmuistin määräksi on päätelty kahdeksan gigatavua ja käyttöjärjestelmäversioksi Android 11.

Yhtä puhelimeen liittyvää tietoa odotellaan vielä, eikä asiasta ole epävirallisiakaan vuotoja. Numero neljä on Kiinassa epäonnen luku, joten monet valmistajat jättävät nelosmallit julkaisematta. Saattaa siis olla, että Asus toimii kuten OnePlus ja hyppää ROG Phonen mallinumeroissa suoraan kolmosesta vitoseen.