Puskista hyökännyt PlayerUnknown’s Battlegrounds eli tuttavallisemmin PUBG viskasi pelaajat syrjäiselle saarelle taistelemaan veitsin, asein ja kranaatein, kunnes vain yksi olisi enää elossa.

PUBG:in menestys räjäytti pankin Se oli peli, jota pelasivat miljoonat ja taas miljoonat pelaajat. PUBG oli kuningas, jolle kukaan ei voinut mitään.

Ainakaan hetkeen.

Sittemminhän kilpailu battle royale -genressä on räjähtänyt käsiin. PUBG menetti kruununsa silloiselle altavastaajalle, nykyiselle keisarille Fortnitelle, mutta vastikään julkaistun Call of Duty: Warfaren menestys hätyyttelee jopa sitä.

Vaikka PUBG ei enää kunkku olekaan, ei se silti ole painunut unohduksiin. Kolmatta syntymäpäiväänsä viettävä battle royale lupaileekin neljännelle vuodelleen suuria.

PUBG:in kehitystiimi kertoo blogissaan, että lumipeittoisen Vikendi-kartan kunnostustyöt on saatu päätökseen. Uusitulla kartalla on nyt muun muassa junia. Myös muita karttoja aiotaan uusia, ja niitä esitellään myös tukku lisää.

Luvassa on myös uusia aseita ja pelimekaniikkoja, sekä joukkue vs. joukkue -pelitila.

Pienempinä parannuksina bugeja liiskataan, tunnettuja ongelmia korjataan ja pelin ärsyttävyyksiä hiotaan pois.

Juhlan kunniaksi pelaajille lahjoitetaan ilmainen tavara-arkku, josta löytyy M416-aseen pinnoite, huppari hahmon ylle, sekä yhteisökilpailun voittanut laskuvarjomalli.