Elokuvateatterien kovat ajat jatkuvat. Jälleen kerran joukko elokuvia siirtyy yhä myöhemmäksi syksyyn, The Verge uutisoi. Näiden rainojen joukossa on myös erittäin odotettu 007 No Time to Die.

Bondin julkaisupäiväksi on nyt ilmoitettu lokakuun 8. päivä. Alun perin leffan piti saapua teattereihin jo huhtikuussa 2020, mutta ensi-ilta on viivähtänyt useaan otteeseen koronapandemian takia.

Elokuvan julkaisusta vastaava Metro-Goldwyn-Mayer on päättäväisesti puskemassa rainaa elokuvateattereihin striimauspalveluiden sijaan. Esimerkiksi Warner Bros. on päätynyt julkaisemaan omat uutuutensa suoraan HBO Max -palveluun. Puolestaan Disney on tuonut elokuvat omaan Disney+-palveluunsa.

Uuden Bondin lisäksi myös Ghosbusters: Afterlife siirtyy marraskuun 11. päivään. Puolestaan odotettu Uncharted-elokuva näkee päivänvalon vasta vuonna 2022.

Jatkuva elokuvien myöhästyminen on herättänyt huolen elokuvateatterien kohtalosta. Myös painopisteen siirtyminen jo julkaisussa striimauspalveluihin on aiheuttanut päänvaivaa.