PC Gamer kertoo, että pelaajat ovat löytäneet Borderlands 3:n joutomailta kohdan, johon ilmestyy kerta toisensa jälkeen houkuttelevaa aarresäkkiä kantava Loot Tink -vihollinen.

Kun pikku kaljupäätä kurittaa, hän saattaa pudottaa kallisarvoisia legendaarisia aseita, mutta ne eivät saa harhauttaa tappohommista. Kun pikku syylän nimittäin nitistää lopullisesti, hän tipauttaa aarresäkkinsä maahan.

Sen avaamalla maahan suorastaan ryöppyää kultaisia ja purppuroita varusteita.

Mikä lysteintä, kyseinen vihollinen syntyy kohteeseen uudelleen ja uudelleen ja uudelleen, joten jos vain jaksaa ravata ees taas, superaseiden kokoelma kasvaa lyhyessä ajassa merkittävästi.

PC Gamer sanoo haalineensa 15 legendaarista luikkua 15 minuutissa.

Kikka toimii parhaiten kytkemällä vaikeustasoksi Mayhem 3, sitten etsiytymällä Eden-6 -planeetalla olevalle Jakob’s Estatelle. Siellä kököttää Loot Tink, tuo pieni purppurasävyinen kaljupää, jonka suojakenttien syömiseen kannattaa varautua järeällä sähköaseella. Itse rääpäle kannattaa polttaa tuliluikuilla mahdollisimman vikkelään, ennen kuin kiusankappale karkaa tai ympärillä olevat jengiläiset tekevät pelaajasta muhjua.

Kun verityö on tehty, poimi aseet talteen, vaihda maisemaa lähimpään pikamatkasijaintiin, poistu pelin valikkoon, käynnistä peli uudelleen, ja ryhdy jälleen töihin.

On todennäköistä, että Gearbox tilkitsee asesammon hyvinkin nopeasti, joten mikäli aseiden ahnehtimisesta ei tule ähky, tilaisuuteen kannattaa tarttua vielä kun voi.