Useat brittipoliitikot sekä konservatiivipuolueesta että työväenpuolueesta ovat vaatineet Robinsonin sulkemista sosiaalisen median palvelujen ulkopuolelle. Facebook poisti aiemmin tänä vuonna miehen tilit sekä Facebookista että Instagramista ”organisoidun vihapuheen” levittämisen vuoksi. Twitteriin vihanlietsonta toi porttikiellon jo viime vuonna.

YouTubesta Robinsonia ei kuitenkaan heitetä ulos, Buzzfeed kirjoittaa. Sen sijaan hänen uusien videoidensa yhteydessä ei näytetä videoehdotuksia, katselukertojen määrää, tykkäyksiä tai kommentteja. Videoiden alussa näytetään tästä lähtien varoitus, joka varoittaa sisällön olevan mahdollisesti joillekin sopimatonta. Lisäksi Robinsonilta kielletään suorat YouTube-lähetykset.

Näillä toimilla YouTube varmistaa, että Robinsonin videoita pääsee katselemaan ainoastaan oikean linkin kautta. Kukaan ei siis enää eksy hänen videoidensa pariin vahingossa.

Some-kanavien käydessä vähiin Robinson on siirtynyt viestimään seuraajille muun muassa sähköpostitse sekä Snapchatin kautta.

Robinson toimii Yhdistyneen kuningaskunnan itsenäisyyspuolueen (UK Independence Party) johdon poliittisena neuvonantajana.