CD Projekt on julkaisemassaan vuoden 2020 katsauksessa todennut, että joulukuussa ilmestynyt Cyberpunk 2077 oli ”yhtiön historian suurin peli”. Samalla pelistudio paljasti, että peliä myytiin vuoden 2020 aikana yli 13,7 miljoonaa kappaletta.

”Kuitenkaan julkaisu itsessään ei mennyt suunnitelmien mukaan. Se oli meille merkittävä oppitunti, jota emme koskaan tule unohtamaan”, CD Projektin toimitusjohtaja Adam Kiciński kirjoittaa katsauksessa.

Huikeasta myynnistä huolimatta Cyberpunk 2077 joutuikin valtavan kritiikkivyöryn kohteeksi pian julkaisunsa jälkeen. Varsinkin konsolipelaajat huomasivat, että peli oli bugien riivaama. Tilanne oli niin paha, että Sony päätyi vetämään pelin kokonaan pois PlayStation Storesta, eikä teos ole vieläkään palannut kyseiseen pelikauppaan.

Kiciński lupaa tekstissä, että pelaajat pääsevät vielä nauttimaan Cyberpunkin pelaamisesta ”alustasta riippumatta”. Pelistudio onkin julkaissut tiuhaan tahtiin uusia pelipäivityksiä julkaisun jälkeen.

Samaisessa katsauksessa CD Projekt paljastaa, että yhtiön aikaisemman Witcher 3 -pelin myynti ylitti vuoden 2020 aikana 30 miljoonan myydyn kappaleen rajapyykin. Kaikkiaan Witcher-pelisarjan pelejä on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta.

Lopuksi tekstissä todetaan, että pelistudio suunnittelee Cyberpunk 2077:n sekä Witcher 3:n tuomista uuden konsolisukupolven laitteille vuoden 2021 toisen puoliskon aikana. Tällä hetkellä kyseiset pelit pyörivät PlayStation 5- sekä Xbox Series X/S -konsoleilla ainoastaan taaksepäin yhteensopivuuden ansiosta.