Alex Zedra on näyttelijä, joka on lainannut kasvonsa ja äänensä Call of Duty: Warzonen Mara-hahmolle. Zedra on myös aktiivinen Warzonen pelaaja, jonka livelähetykset Twitchissä keräävät runsaasti katsojia.

PC Gamer kertoo, että kun Zedra sai yhden omista lähetyksistään päätökseen, hän ryhtyi juontamaan erään Warzone-turnaukseen osallistuvan pelaajan ottelua.

Kuinka ollakaan, Zedra havaitsi pelaajan, IcyVixenin, käyttäytyvän merkillisen konemaisesti. Tarkemmin sanottuna, IcyVixen tähtäsi vihollisia mäkienkin läpi ja ampui kohteitaan epäinhimillisen tarkasti.

Zedra ilmoitti asiasta Twitchille tviittaamalla.

Dexerto kertoo, kuinka Zedran seuraajat liittyivät kuoroon ja liittivät omia todistusaineistojaan mukaan. Yhdessä videossa näkyy pätkä IcyVixenin itsensä kuvaamasta Twitch-lähetyksestä, joka on ehkä se selkein esimerkki huijauksesta: nainen ei edes pelaa, mutta hänen laskuvarjolla laskeutuva hahmonsa silti seuraa katseellaan – eli tähtäimellä – toista pelaajaa erehtymättä.

Muutamaa tuntia myöhemmin IcyVixen sai Twitchistä kenkää.

IcyVixenin puoliso BeardedBanger puolusti heti vaimoaan ja vaihtoi Twitchin kuvauksensa puheeksi, jossa hän kutsui syytöksiä koomisiksi.

Se puolestaan sai Zedran fanit kampaamaan niin IcyVixenin kuin BeardedBangerinkin videokokoelmaa ja etsimään niistä lisää todisteita huijauksista.

Tämän huomatessaan BeardedBanger, puolustushalukkuudestaan huolimatta, päätti jostain oudosta syystä hävittää kaikki otteluistaan kaappaamansa videotallenteet. Tuhopäätökseen saattoi vaikuttaa BeardedBangerin loppusuoralla oleva tavoite päästä Twitchin Partner-ohjelmaan, eli isoihin rahoihin kiinni. Huijaamisesta kärähtäminen tietäisi uran loppua ennen kuin se alkoikaan.

BadBoy Beaman ehti kuitenkin tehdä BeardedBangerin mystisesti kadonneista videoista varsin raskauttavan koosteen omalle YouTube-kanavalleen.