Pelistudio Infinity Ward on lisännyt huomiota herättäneen ilmoituksen suosittuun Call of Duty: Modern Warfare -peliin, uutisoi The Verge.

Tuoreessa päivityksessä peliin on lisätty viesti, joka on nähtävissä esimerkiksi silloin, kun Call of Duty käynnistetään. Teksti näkyy myös esimerkiksi latausruudulla.

”Yhteisöämme sattuu. Yhteisömme kokema järjestelmällinen epäarvoisuus on jälleen kerran huomion keskipisteessä. Call of Duty ja Infinity Ward seisovat tasa-arvon ja inkluusion puolella. Me olemme sitä rasismia ja epäoikeudenmukaisuutta vastaan, jota meidän musta yhteisömme joutuu kokemaan”, ilmoituksessa todetaan.

Viesti lopetetaan sanoihin (tässä yhteydessä teksti toimii paremmin englanniksi): ”Until change happens and Black Lives Matter, we will never truly be the community we strive to be.”

Useat peliyhtiöt ja studiot ovat osoittaneet tukensa Black Lives Matter -liikkeelle, mutta harva on ilmaissut kantansa pelissä itsessään.

Infinity Ward ilmoitti myös Twitterissä, että studio aikoo puuttua pelissä esiintyvään rasismiin entistä tiukemmalla otteella.