Medialle suunnatussa Tech Trends to Watch 2019 -tilaisuudessa esiteltiin vuoden tulevia trendejä.

Kuluttajaelektroniikkaorganisaatio CTA:n innovaatio- ja trendiosaston vanhempi tutkija Ben Arnold kertoi tarkemmin vuoden 2019 trendeistä, joita messuilla esitellään. 5G tulee olemaan tänä vuonna yksi puhutuimmista aiheista.

”Suurten yhteysnopeuksien avulla laitteet voidaan yhdistää entistä paremmin toisiinsa. Esimerkiksi reitittimet ovatkin tänä vuonna tärkeässä roolissa”, Iltalehti kirjoittaa.

Lisäksi kodeista tulee entistä älykkäämpiä. Tilaisuuden jälkeen toimittajat pääsivät kurkistamaan mielenkiintoisimpiin yrityksiin tarkemmin Unveiled-tapahtumassa. Älykodit olivatkin vahvasti esillä muun muassa älyovikellojen muodossa.

Ovikellojen avulla voi seurata kuka on ovella, keskustella tämän kanssa ja myös avata oven. Tämän lisäksi kodinkoneet voi jo yhdistää toisiinsa ja niitä voi käyttää puhelimen välityksellä.

CES-messuja ei voi olla mainitsematta televisioita. Valmistajat esittelevät uusimmat televisionsa vuoden alussa ja kilpailu onkin kovaa.

Samsung on ilmoittanut julkaisevansa messuilla uuden 8K-televisionsa.

”Televisioiden koko on noussut jatkuvasti. Yhdysvalloissa uuden hankitun television koko on jo 48 tuumaa. 8K mahdollistaa entistä suuremmat televisiot sekä paremmat katselukokemukset. 8K-televisioiden toimitusten arvioidaan lähes kymmenkertaistuvan vain kolmessa vuodessa”, Arnold kertoi.

Lue lisää Mikrobitistä ja Iltalehdestä. Lisää päivän satoa voi käydä ihailemassa Mikrobitin Instagramista (@mikrobitti).