Chrome johtaa selainten markkinaosuuksissa. Sillä on silti ollut paineita ottaa kiinni Firefox ja Opera uusien käytettävyyttä helpottavien ominaisuuksien kehittämisessä.

Google kertoi uusista ominaisuuksista blogissaan.

Android-käyttäjille on tulossa välilehtien selaamiseen ruutunäkymä, jollain iOS-käyttäjillä on jo. Samaan aiheeseen liittyvät välilehdet voi tulevaisuudessa ryhmitellä samaan ryhmään, samaan tapaan kuin puhelimen työpöytänäkymässä sovellusten pikakuvakkeista voi tehdä kansioita.

Tietokoneella Chromea käyttäessä välillä auki on niin monta välilehteä, että niiden nimet eivät mahdu enää näkyviin yläpalkissa. Jatkossa kursorin vieminen välilehden kuvakkeen päälle näyttää sivun nimen lisäksi sivun osoitteen ja pienen esikatselunäkymän sivusta.

Aiemminkin Chromen osoitekenttä on näyttänyt esimerkiksi laskutehtävien ja valuuttamuunnosten tuloksia. Jatkossa osoitekenttään kysymystäkin kirjoittaessa voi saada vastauksen jo ennen haun tekemistä. Esimerkiksi eläinlajin määritelmä voi näkyä osoitekentän alla näkyvänä rivinä tekstiä.

Chromessa Google-tunnuksilla sisäänkirjautuneena olevat voivat lähettää sivun katsottavaksi toiselle laitteelle, jossa he ovat sisäänkirjautuneina selaimeen. Näin puhelimesta voi jakaa artikkelin suoraan tietokoneelle tai tabletille ja toisinpäin tarpeen mukaan.