Discord ilmoitti tiistaina muuttavansa useita asioita laajentaakseen toimintaansa peliyhteisön ulkopuolelle. Yhtiö kertoo käyttäjien pyytäneen muutoksia Discordin muututtua palveluksi, jota käytetään päivittäiseen viestintään.

Yhtiö on julkaissut uudelleen suunnitellun nettisivuston, jonka ideana on olla ”paikka keskusteluihin”. Uusi sivusto kertoo Discordin sopivan koulun kerhoille, peliryhmille, taideyhteisöille tai kaveriporukoille.

Discord on suunnitellut monia muutoksia, joilla palvelun käyttöönotosta tehdään helpompaa. Yhtiö aikoo lisätä ääni- ja videopuheluiden määrää ja jatkaa luotettavuuden ja suorituskyvyn parantamista.

Palvelun sisäänrakennetut vitsit ja viittaukset liittyvät myös enemmän muuhun kuin pelaamiseen. Vanhempia ja opettajia varten on myös luotu Discord Safety Center, joka tiivistää säännöt ja käytännöt sekä selittää palvelun toimintaa.

Koronaviruksen takia lisääntynyt videopuhelupalveluiden tarve on kasvattanut Discordin yleisöä. Yhtiö on kertonut, että sillä on kuukaudessa yli 100 miljoonaa aktiivista käyttäjää, jotka viettävät puheluissa päivittäin 4 miljardia minuuttia. Discord on myös kerännyt 100 miljoonan dollarin rahoituksen, joka auttaa yhteisöä ja yhtiötä sekä uusien ominaisuuksien kehittämistä.