Disney+ palvelu avataan Yhdysvalloissa 12.11. Disney ilmoitti palvelun hinnaksi 6,99 dollaria kuussa tai 69,99 dollaria vuodessa.

Palvelun kautta pääsee käsiksi Disneyn klassikkoelokuviin ja -sarjoihin, mutta myös Marvelin, Star Warsin, Pixarin ja National Geographicin sisältöihin. Tämän lisäksi kaikki Simpsonit ilmestyvät palveluun.

Sijoittajat mielessä Disney kertoi, että Plus-palvelu tuottaa tappiota vuoteen 2022 mennessä jopa miljardi dollaria, mutta vuonna 2024 toiminta alkaa olla jo tuottavaa. Sisältöjen tuottaminen sekä tilaushinnan kanssa painiminen ovat joitakin syitä siihen, miksi projekti on käynyt niin kalliiksi Disneylle. Sille on kuitenkin tärkeää päästä haastamaan tehokkaasti Netflix, jolla on jo lähes 140 miljoonaa käyttäjää.

Disney ei ole kertonut tarkemmin, milloin palvelu päätyy Yhdysvaltojen ulkopuolelle, mutta tiedotteessa todetaan, että se ”laajenee vauhdilla maailmanlaajuisesti tarkoituksena saada katettua kaikki maailmaan suuret alueet kahden tulevan vuoden aikana.

Jotain osviittaa palvelun avaamisesta Suomessa antaa kuitenkin se, että palvelulle on olemassa jo suomenkielinen rekisteröitymissivusto, jonne voi antaa sähköpostiosoitteensa tiedotteita varten.

Suomi-hintaa ei kuitenkaan mainita edes käyttöehtojen puolella, mutta on odotettavissa kilpailuasema huomioiden, että palvelun tilaaminen maksaa peruspaketilla alle 10 euroa.