Monet Disney+-käyttäjät ovat ilmoittaneet, että heidän tilinsä on hakkeroitu, kirjoittaa BGR. Esimerkiksi Twitter on käynyt kuumana, kun käyttäjät ovat jakaneet tarinoitaan menetetyistä tilauksista.

Käytännössä hakkerit ovat muuttaneet tilin käyttäjätunnuksena toimivan sähköpostiosoitteen ja salasanan niin, ettei alkuperäinen käyttäjä enää pääse kirjautumaan maksamaansa palveluun.

Tämä ei ole kiva uutinen varsinkaan niille, jotka ovat maksaneet esimerkiksi kolmen vuoden tilauksen kerralla.

Käyttäjät ovat hermoilleet myös Disney+:n asiakaspalvelusta, jossa on ollut monen tunnin jonotusajat, ja joissa ei ole osattu auttaa. Eräs tuohtunut asiakas lisää Twitterissä, ettei hän ole kokenut vastaavanlaisia ongelmia Netflixin kanssa.

Varastettuja tilejä tarjotaan ilmaiseksi hakkerifoorumeilla ja myydään 3–11 dollarin hintaan hämärillä verkkosivuilla, ZDNet kertoo. Virallinen Disney+-tili maksaa 7 dollaria.

Disney+-palvelun alkutaival ei ole sujunut muiltakaan osin mutkitta. Amerikan julkaisupäivänä palvelussa oli laajoja yhteysvirheitä. Lisäksi Simpsonit-sarjan alkuperäisestä poikkeava kuvasuhde on aiheuttanut pienen kohun.