Tietoturva-alan Disobey-tapahtuma on peruttu ensi vuoden alusta. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään helmikuun 18.–19. päivänä 2022.

Tapahtumanjärjestäjät kertovat verkkosivuillaan päätöksen taustoista. Suomen pandemiatilanteen mukaan tapahtumarajoitukset ovat kiristyneet. Vaikka rokote saataisiin pian, menee sen jakelemiseen 2–3 kuukautta. Siksi järjestäjät eivät usko, että kaikki osallistujat olisivat voineet saada rokotuksen ajoissa ennen tapahtumaan osallistumista.

Tapahtumapaikka eli Kaapelitehdas Helsingissä tarjosi mahdollisuutta lykätä ajankohtaa. Tarjottu uusi aika oli kuitenkin sen verran lähellä aiemmin suunniteltua aikaa, että pandemiatilanne ei olisi välttämättä ehtinyt parantua sillä välillä. Kesälle tai syksylle tapahtuman siirtäminen taas olisi aiheuttanut kalenterissa ruuhkaa monien siihen aikaan normaalisti järjestettävien tapahtumien kanssa.

Korvaavan etätapahtuman järjestämiseen Disobeyn taustajoukot eivät halunneet panna paukkuja. Etätapahtumia on tänä vuonna ollut jo riittämiin.