Hosting-palveluita ja domainien rekisteröintejä myyvä GoDaddy hallinnoi 76 miljoonaa domainia. Sillä on liki 18 miljoonaa asiakasta.

Domainjätti on ilmoittanut viranomaisille, että lokakuussa 2019 tuntematon hyökkääjä pääsi käsiksi GoDaddyn ylläpitoympäristössä oleviin ssh-tileihin.

Domainjätin uhreille lähettämän varoituskirjeen mukaan tietomurto ei osunut uhrien pääasialliseen GoDaddy.com-käyttäjätiliin, vaan ainoastaan asiakkaiden hosting-tileihin. Kaiken varalta GoDaddy resetoi uhrien käyttäjätunnukset, ja suositteli heitä tarkistamaan tiedostonsa huolellisesti.

GoDaddy vakuutteli myös, ettei hakkeri muokannut tileillä olevia tiedostoja tai lisännyt sekaan mitään asiaankuulumatonta.

Kuten Zdnet huomauttaa, GoDaddy ei kuitenkaan ottanut kantaa mahtoiko hakkeri kuitenkin napsia löytämistään tiedostoista kopioita.

Hyvitykseksi säikähdyksestä GoDaddy on luvannut tietomurron uhreille ilmaiset tietoturvapalvelut ja haittaohjelmien poistopalvelut vuoden ajaksi.

Tämä ei ole ensimmäinen isompi vahinko, joka GoDaddya on jo tänä vuonna kohdannut.

Krebs on Security kertoi maaliskuussa, että GoDaddya huijattiin täsmäphishingillä, jonka johdosta hakkerit pääsivät muuttamaan Escrow.comin dns-asetuksia.