Alkuperäisen Doomin Thy Flesh Consumed -episodia pidettiin yleisesti vaikeana. Samalla se oli myös eräs mielenkiintoisimmasta. Entistä paremmaksi homma on muuttumassa 25 vuotta myöhemmin, kun episodille on luvassa henkistä jatkoa.

Romero Gamesin Sigil on ilmainen lisäosa alkuperäisen Doomin omistajille. Doomin voi yhä hankkia esimerkiksi Steamin kautta.

Ilmaisen yhdeksän yksin- ja saman verran moninpelitasoja sisältävän karttapaketin lisäksi Sigilistä on saatavilla oma Beast Box -keräilylaatikko, joka sisältää muun muassa pelitaidetta, usb-muistitikun sekä t-paidan, Engadget kirjoittaa.

Koska Beast Boxilla on mahdollisuus tienata, ei ilmaista herkkua haluta jaella kaikille ennen laatikon julkaisua. Keräilylaatikon julkaisu kuitenkin viivästyy tuotannollisista syistä, Romero paljastaa Twitterissä. Sigil on luvassa huhtikuun aikana.

Todennäköistä on, että 25 vuoden jälkeen muutaman lisäviikon odotus ei tunnu enää missään. Varsinkin, kun luppoajan voi käyttää hyödyksi pelaamalla jotain sadoista aiemmin julkaistuista Doom-kentistä.

Päivitys 19.2.2019 klo 15:08: Poistettu rikkinäinen Twitter-upotus ja korvattu se linkillä Romeron tviittiin.