Clutchpoints kertoo, että Esports Awards 2020 -raati myönsi Vuoden joukkue -palkinnon Team Secretille osoituksena tiimin valtavan kovatasoisesta suorituksesta.

Maaliskuusta 2020 eteenpäin Team Secret on hallinnut Euroopan Dota-kenttiä häkellyttävällä voimalla. Joukkue on nimittäin voittanut kahdeksan tärkeää liigaa putkeen.

Kaiken kukkuraksi tiimin viimeisimmistä 150 pelistä Team Secret on voittanut 122. CP:n mukaan se on paras voittosuhde ei vain Dota 2:ssa, vaan koko e-urheilun historiassa. Lähimmäs Team Secretin suorituskykyä pääsee Fnatic tuloksella 145 voittoa 197 pelistä.

Team Secretin keskipelaaja Michał “Nisha” Jankowski voitti Vuoden paras pelaaja -pystin, ja tiimin valmentaja Lee “Heen” Seung Gon puolestaan Vuoden paras valmentaja -palkinnon.

Team Secretin aktiivikokoonpanossa on yksi suomalainen, Lasse ”Matumbaman” Urpalainen. Hän on yksi Suomen menestyneimmistä e-urheilijoista: Urpalainen oli esimerkiksi mukana voittamassa Dota 2:n maailmanmestaruutta vuoden 2017 The International -liigassa.

Urpalaisen ja Jankowskin lisäksi Team Secretiin kuuluu myös Ludwig ”zai” Wåhlberg, Yazied ”YapzOr” Jaradat sekä joukkueen kapteeni Clement ”Puppey” Ivanov.