Valtavaa suosiota nauttivasta Dota 2 -pelistä julkaistaan pian animesarja, kirjoittaa Dot Esports. Sarja on tuotettu yhteistyössä Netflixin kanssa, jossa se julkaistaan 25. maaliskuuta.

DOTA: Dragon’s Blood -niminen sarja perustuu Dotan universumiin ja siinä seurataan Davion-ritarin ja prinsessa Miranan seikkailuja.

Kahdeksanosaisen sarjan tuottajaksi on nimetty Ashley Miller, joka tunnetaan supersankarielokuvista Thor ja X-Men: First Class. Sarjan animoinnista on vastannut eteläkorealainen Studio MIR, jonka aiempia tuotantoja ovat muun muassa The Legend of Korra ja Voltron: Legendary Defender.

Sarja on sikäli merkittävä askel kehittäjä Valvelle, että yhtiö on markkinoinut peliään tähän asti lähinnä pelaajayhteisön ja e-urheilua seuraavien piirien sisällä. Netflix-sarjan myötä peli saa uuden luokan huomiota maailmanlaajuisesti. Sarja julkaistaan muutamaa päivää ennen One Esports Singapore Major -turnausta, jossa maailman parhaat Dota-joukkueet ottavat yhteen.

Myös Dota 2:n kanssa suosiosta kilpailevasta Riot Gamesin League of Legendsistä on tänä vuonna luvassa animaatiosarja nimeltään Arcane, kirjoittaa The Verge. Sarjan julkaisun piti tapahtua jo viime vuonna, mutta sen julkaisua lykättiin.