Sovelluksen käyttöliittymää on uusittu ja otettu mukana paljon tiimityöskentelyyn ja sosiaalisuuteen liittyviä ominaisuuksia. TechCrunchin mukaan kaikki eivät ole tästä uudistuksessa pitäneet: John Gruber valitti blogissaan haluavansa vain yksinkertaisen sovelluksen, jolla jakaa tiedostot eri laitteilleen ja kavereilleen ja työkavereilleen.

Painopisteenä on ollut integroida kaikki käyttäjän muut työkaluohjelmat toimimaan yhteistyössä Dropboxin kanssa. Esimerkiksi tiimin to-do-työkalu Trelloon voi lisätä tietoja suoraan Dropboxista ja Googlen ja Microsoftin pilvipalveluista voi tuoda tiedostoja Dropboxiin.

Monen käyttäjän jaetut kansiot ovat nyt nimeltään Dropbox Spaces. Niille voi kirjoittaa tekstikuvauksen ja tehtävälistan tiimityöskentelyn edistämiseen.

People-sivuilla näkee ihmisten mukaan, mitä kenenkin kanssa on jakanut tai tehnyt yhteistyötä.

Dropbox Transfer mahdollistaa suurten tiedostojen siirtämisen. Basic-asiakkaat voivat siirtää maksimissaan 100 megatavun tiedostoja ja Pro- ja Business-asiakkaat jopa 100 gigatavun tiedostoja Dropboxiin talteen. Ohjelma ilmoittaa, kun tiedosto on ladattu talteen. Sen katsomiseen voi myös jakaa muille linkin, joka erääntyy halutun määräpäivän jälkeen.